top of page
Sådan arbejder vi
Ved at kombinere strategisk og innovativ tænkning med strukturede fremgangsmåder og stærke tekniske kompetencer, leverer vi værdiskabende virtual reality koncepter fra idé til implementering.
VRPRO's Concept Framework
Et stærkt virtual reality koncept udgøres i samspillet mellem VR hardware (teknologi), den virtuelle verden (content) og den fysiske verden (kanaler). Med fokus på disse tre områder maksimerer vi den værdi, virtual reality kan skabe for din virksomhed. Og, vi tager hånd om alle trin i processen fra ide til udvikling og implementering.
DEN VIRTUELLE VERDEN
Vi tilbyder 360˚ videoproduktioner i højeste kvalitet med 3D motion graphics og dynamisk infografik. Vi designer og animerer 3D universer og produkter, og kan skabe interaktive handlemuligheder, der giver dine målgrupper en ekstraordinær oplevelse.
DEN FYSISKE VERDEN
​Vi tilbyder mobile VR kits til brug i dialogen med målgruppen, og specialdesignede VR-podier til kontoret, messer, in-store/retail marketing og ’pop-up’ events. Vi kan lave Google Cardboard briller med dit logo - og ikke mindst, dele din video med hele verden som 360˚ video på Youtube eller Facebook.
VR HARDWARE
​Vælg mellem PC-baserede VR headsets der har integreret skærm eller mobil-baserede VR headsets, hvor du indsætter din smartphone som skærm. Begge løsninger er egnet til kommerciel anvendelse, men giver forskellige muligheder for interaktivitet.
Om VRPRO
Virtual reality rummer et enormt potentiale som medie og platform. Vi hjælper kommercielle virksomheder og innovative organisationer med at udnytte mulighederne.​
Dedikeret til værdiskabelse
Vi hjælper vores kunder med at identificere og udvikle værdiskabende koncepter, og vi kan levere ’content’ i absolut højeste kvalitet. Endvidere designer og udvikler vi VR udstillingspodier, standere, låsesystemer og in-store løsninger, der kan tilpasses din virksomheds visuelle identitet og sikre en professionel eksekvering i den fysiske verden.
Markedets stærkeste netværk
Gennem et stærkt netværk af førende 3D udviklere og film-specialister, stiller vi et yderst kompetent projektteam til rådighed og kan levere ’best-in-class’ virtuelle oplevelser til dine målgrupper.
Morten Skovbo Holst
FOUNDER & CEO | VRPRO
  • White LinkedIn Icon
Vil du vide mere om VR og dine muligheder?
Vil du være en del af vores netværk?
Har du forespørgsler om presse eller indlæg?
Vil du have et uforpligtende prisoverslag?

Sucess! Besked modtaget.

bottom of page